Friday, 13 September 2019 00:00

Άρης Μισαηλίδης: Ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη Πανιωνίου μιλάει στην «ΦΩΝΗ»

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Άρης Μισαηλίδης: Ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη Πανιωνίου μιλάει στην «ΦΩΝΗ»

Ρεπορτάζ: Κώστας Σαραντόπουλος

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποσά χρόνια ασχολείστε με τον Πανιώνιο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ασχολούμαι με τον Πανιώνιο περισσότερο από 55 χρόνια. Ξεκίνησα σαν αθλητής στίβου σε ηλικία περίπου 10 ετών από τον Βύρωνα όπου εγκαταστάθηκε ο πατέρας μου μετά την Μικρασιατική καταστροφή. Πέρναμε το λεωφορείο, κατεβαίναμε στροφή Νέας Σμύρνης και από εκεί ερχόμασταν στον Πανιώνιο. Υπήρξα προπονητής στίβου στον σύλλογο και κάποια στιγμή με φώναξε η διοίκηση να γυμνάσω την ομάδα ποδοσφαίρου. Έχω δουλέψει με αρκετούς προπονητές όπως Σινέκοβιτς, Βούκοτιτς, Κυράστας, Γιόχανσον, Μπράμς. Αργότερα ανέλαβα έφορος ποδοσφαίρου και τα τελευταία πέντε χρόνια έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου. Επίσης διετέλεσα και προπονητής της Εθνικής Νέων.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ως Πρόεδρος του ερασιτέχνη Πανιωνίου σε ποια τμήματα βλέπετε τα νέα παιδιά να έχουν καλύτερη κλίση;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τα περισσότερα παιδιά δοκιμάζουν στην αρχή τα πιο δημοφιλή αθλήματα, το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Από εκεί και πέρα στην πορεία για κάποιο λόγο ένα παιδί μπορεί να αλλάξει άθλημα. Υπάρχουν παιδιά του μπάσκετ που πάνε πολύ καλά σε ένα άλλο άθλημα.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποια είναι η άποψη σας για τα προβλήματα στην ΚΑΕ Πανιώνιος και αν πιστεύετε πως μπορεί να βρεθεί λύση σε αυτά σε κοντινό χρόνο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το μπάσκετ τα τελευταία χρόνια κατάφερε ένα μεγάλο ρεκόρ γιατί η ομάδα ήταν στην B κατηγορία, ανέβηκε στην A2 και αυτή την στιγμή είναι στην A1. Είναι κάτι σημαντικό γιατί δεν το έχουν καταφέρει μεγάλες ομάδες στο παρελθόν. Εκείνο που προέχει είναι η ομάδα να έχει ένα σταθερό διοικητικό σχήμα για να είναι στην A1 κατηγορία. Όταν η ομάδα πηγαίνει καλά προσελκύει και τα παιδιά να έρθουν στις ακαδημίες. Άλλωστε μην ξεχνάμε την τεράστια ιστορία που έχει το μπάσκετ του Πανιωνίου.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Σχετικά με τα οικονομικά του ερασιτέχνη, επαρκούν οι χορηγίες ιδιωτών σε τμήματα του Συλλόγου, οι συνδρομές των μελών και η ετήσια επιχορήγηση του Δήμου μας ή τα έξοδα υπερβαίνουν όλα τα παραπάνω;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έχει σταματήσει να δίνει χρήματα στον Σύλλογο. Έχουμε κάποια βοήθεια από χορηγούς που θέλω και να τους ευχαριστήσω, και όπως καταλαβαίνετε τα έσοδα είναι από τις συνδρομές των παιδιών. Αν λάβετε υπόψιν σας ότι κάνουμε κοινωνική πολιτική και είμαστε κοντά στις ευπαθείς ομάδες τα έσοδα είναι περιορισμένα αλλά παρόλο που έχουμε και κάποια παλιά χρέη, έχουμε ρυθμίσει εφορία και ΙΚΑ και είμαστε συνεπείς στο υπαλληλικό προσωπικό. Θέλουμε ο Σύλλογος να βγάζει υγεία και να μην δημιουργούμε χρέη.

 

Διαβάστηκε 5071 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Sunday, 22 September 2019 13:22
 Δημήτρης Πανταζής

 

τ. Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία. Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα. Τον Ιανουάριο του 2011 ανέλαβε εκδότης στη 'Φωνή της Νέας Σμύρνης', την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964.

Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων. Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο 'Νέα Σμύρνη – Το Χρονικό μιας Πόλης'.

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 στην Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη" όπου και δύο μήνες μετά την έναρξη της πενταετούς θητείας στο Δημοτικό Συμβούλιο αναλαμβάνει επικεφαλής της μετά την παραίτηση του υποψηφίου Δημάρχου και ιδρυτή του συνδυασμού Νίκου Στέφου, δημοσιογράφου και συγγραφέα.

Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης (2014 – 2017) μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθηκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη). Από τον Μάρτιο του 2017 είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίες Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 δημιουργεί μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς την Ομάδα Εθελοντών « Νέα Σμύρνη - Όλοι Μαζί» την οποία έως σήμερα συντονίζει.

Το 2019 γράφει το πρώτο του βιβλίου με τίτλο "Η Απελευθέρωση της Σμύρνης".

Σήμερα (2020) διατελεί μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στην Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης ως Γραμματέας.