Friday, 28 April 2017 00:00

Συνέντευξη ποδοσφαιριστών Αθανασίου & Σαραντόπουλου από Ανίκητο Νέας Σμύρνης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνέντευξη ποδοσφαιριστών Αθανασίου & Σαραντόπουλου από Ανίκητο Νέας Σμύρνης

Γράφει ο εκδότης Δημήτρης Πανταζής

 

Η ομάδα του Ανίκητου Νέας Σμύρνης ιδρύθηκε το 2012 από μια μερίδα νέων παιδίων που αγαπούν το ποδόσφαιρο και είναι γεμάτα όνειρα για το μέλλον, τα οποία και συμμετέχουν σε αυτή ως ποδοσφαιριστές. Στόχος της ομάδας που απαρτίζεται από ηλικίες 17 έως 21 είναι να προσελκύσει άτομα και να τα προσθέσει στο δυναμικό της! Η πορεία της παρακολουθείται από την εφημερίδα μας εδώ και ένα έτος και όποτε η αξιόλογη προσπάθεια αυτών των νέων παιδιών θα έχει κάτι να παρουσιάσει ως νέα εξέλιξη για αυτούς στην πόλη θα γίνεται και το ανάλογο ρεπορτάζ.


ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως ξεκίνησε η σεζόν για τον Ανίκητο;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Γιώργος Αθανασίου: Μετά από πολλές δυσκολίες η ομάδα φέτος ξεκίνησε μια νέα πορεία στο τοπικό πρωτάθλημα της πόλης που ονομάζεται Μίλων mini soccer με σκοπό να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί γιατί έχει αποδείξει πως δεν τα παρατάει και παίζει για την φανέλα με παιδιά που παίζουν μόνο για την νίκη, ανεξαρτήτως αντιπάλου.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πότε ξεκινήσατε στο πρωτάθλημα του Μίλωνα και ποιος ο απολογισμός σας μέχρι στιγμής;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Κώστας Σαραντόπουλος: Μπήκαμε αργά στο πρωτάθλημα διότι ήμασταν σε ανεύρεση ποδοσφαιριστών του οποίους βρήκαμε και με το παραπάνω και έτσι αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μέχρι στιγμής έχει παίξει 10 παιχνίδια από τα όποια έχει κερδίσει τα 8 και έχει καταφέρει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα που είναι στο πρωτάθλημα να κλειδώσει την είσοδο της στα playoff και να παίξει όσο καλύτερα μπορεί.


ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το φετινό πρωτάθλημα;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Γιώργος Αθανασίου: Οι στόχοι της ομάδας για φέτος μετά την είσοδο μας στα playoff είναι να καταφέρει πιάσει την αποδοχή και το σεβασμό των άλλων ομάδων και κατά συνέπεια του φίλαθλου κόσμου! Επίσης με αργά και σταθερά βήματα να σημειώνουμε όσο δυνατόν επιτυχίες και η όλη πορεία μας να είναι ανοδική.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως προγραμματίζετε τις επόμενες κινήσεις της ομάδας;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Κώστας Σαραντόπουλος: Αρχικά να τελειώσει το πρωτάθλημα όσο το δυνατό καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα μας γίνεται! Μετά το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα να παίξει κάποια φιλικά ώστε να μείνει σε φόρμα και να ετοιμαστεί για το summer camp του Μίλων mini soccer με σκοπό να το κατακτήσει. Ακόμα θα κινηθούμε για την απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε να δυναμώσει η ομάδα για την επομένη σεζόν η όποια προβλέπεται πιο δύσκολη από την φετινή.

Διαβάστηκε 10263 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Sunday, 22 September 2019 12:55
 Δημήτρης Πανταζής

 

τ. Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία. Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα. Τον Ιανουάριο του 2011 ανέλαβε εκδότης στη 'Φωνή της Νέας Σμύρνης', την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964.

Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων. Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο 'Νέα Σμύρνη – Το Χρονικό μιας Πόλης'.

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 στην Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη" όπου και δύο μήνες μετά την έναρξη της πενταετούς θητείας στο Δημοτικό Συμβούλιο αναλαμβάνει επικεφαλής της μετά την παραίτηση του υποψηφίου Δημάρχου και ιδρυτή του συνδυασμού Νίκου Στέφου, δημοσιογράφου και συγγραφέα.

Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης (2014 – 2017) μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθηκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη). Από τον Μάρτιο του 2017 είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίες Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 δημιουργεί μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς την Ομάδα Εθελοντών « Νέα Σμύρνη - Όλοι Μαζί» την οποία έως σήμερα συντονίζει.

Το 2019 γράφει το πρώτο του βιβλίου με τίτλο "Η Απελευθέρωση της Σμύρνης".

Σήμερα (2020) διατελεί μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στην Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης ως Γραμματέας.