Wednesday, 14 April 2021 00:00

Συνέντευξη Ομίλου Petroil με αφορμή την δωρεά 5000 ιατρικών μασκών στην ΕΣΕΠΕ Δήμου Νέας Σμύρνης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνέντευξη Ομίλου Petroil με αφορμή την δωρεά 5000 ιατρικών μασκών στην ΕΣΕΠΕ Δήμου Νέας Σμύρνης

Την Τρίτη 15 Μαρτίου 2021, στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Νέας Σμύρνης, παρουσία του Δημοτικού Σύμβουλου – Προέδρου της Νεκτάριου Σαρδιανού και του Γραμματέα του Διοικητικού της Συμβουλίου - τ. Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Πανταζή πραγματοποιήθηκε η παραλαβή δωρεάς 5.000 παιδικών μασκών τύπου Medical IIR. Η δωρεά αυτή έγινε εκ μέρους του Ομίλου εταιρειών Petrol Group, ο οποίος μετράει εμπειρία πολλών ετών στην εξυπηρέτηση οικιακών και επαγγελματικών χώρων με υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας. Η παράδοση του υλικού στην ΕΣΕΠΕ έγινε δια των εκπρόσωπων των θυγατρικών του ομίλου, Παπαϊωάννου Δανάη για την Petrol Fuels Ο.Ε. και Ράπτη Ιοκάστη για την Hygiene One ΜΟΝ. ΙΚΕ. Τα συγκεκριμένα αγαθά δύναται να χρησιμοποιηθούν από μαθητές της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής στα πλαίσια καταπολέμησης της πανδημίας και έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας και ενεργειών του Γραμματέα Δημήτρη Πανταζή, την οποία και ενέκρινε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολικής Επιτροπής.

Η εφημερίδα μας χαιρετίζει την κοινοφελής αυτή δράση προσφοράς του συγκεκριμένου ομίλου και στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης ενημέρωσης των αναγνωστών της επικοινώνησε με τις εκπροσώπους των θυγατρικών για περαιτέρω πληροφορίες υπό την μορφή μιας σύντομης συνέντευξης.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι είναι Όμιλος Petroil;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο όμιλος Petroil ξεκίνησε στο χώρο της διανομής υγρών καυσίμων και σύντομα επεκτάθηκε και σε άλλους κλάδους που αφορούν την παροχή ολοκληρωμένων επιχειρηματικών και οικιακών λύσεων. Ο όμιλος σήμερα απαρτίζεται από 4 Εταιρείες (Petroil Fuels, Hygiene One, AKAL energy & NUS Solutions) εκ των οποίων οι 3 αφορούν την εξυπηρέτηση οικιακών και επαγγελματικών εγκαταστάσεων. Η πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια της Petroil είναι η NUS Solutions με λύσεις στο Business Development.


ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι υπηρεσίες προσφέρει η Petroil Fuels;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η Petroil Fuels είναι η εταιρεία από την οποία ξεκίνησε ο όμιλος την δραστηριότητά του. Σήμερα οι υπηρεσίες που προσφέρει καλύπτουν κάθε πτυχή της εξυπηρέτησης κτιρίων. Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες της Petroil Fuels αφορούν: Τον εφοδιασμό πετρελαίου θέρμανσης, την συντήρηση και καθαρισμό καυστήρων και δεξαμενών, την πλήρης διαχείριση και καθαριότητα κτιρίων, την παροχή πυροσβεστήρων, απολύμανση-απεντόμωση και μικροβιοκτονία. Σε κάθε μας υπηρεσία προτεραιότητα για εμάς έχει η σωστή σχέση τιμής-ποιότητας! Αξίζει να αναφέρουμε ακόμα πως όλες μας οι υπηρεσίες περνάνε από ειδικούς ελέγχους ώστε να γίνονται με σεβασμό στο περιβάλλον ενώ παρέχονται όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά που αποδεικνύουν την ποιότητα των υπηρεσιών μας.


ΕΡΩΤΗΣΗ: Πείτε μας λίγα λόγια για την δωρεά ιατρικών μασκών στους μαθητές ττης Πρωτοβάθμιας δημόσιας εκπαίδευσης στην Νέα Σμύρνη.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο Δήμος της Νέας Σμύρνης ανέκαθεν αποτελούσε έναν από τους σημαντικότερους δήμους της δραστηριότητάς μας. Συμμεριζόμενη την δύσκολη κατάσταση που μας ταλαιπωρεί, η Διοίκηση της Petroil αποφάσισε την παροχή 5.000 παιδικών μασκών στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου. Στόχος αυτής της κίνησης είναι να συμβάλουμε στην ταχύτατη επαναφορά όλων μας στους κανονικούς ρυθμούς της πραγματικότητας, και κυρίως των μικρών μας φίλων που έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά μέσα στο σπίτι.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ακόμα μια κοινοφελής δράση σας είναι οι διαγωνισμοί Petroil Fuels, πως ξεκίνησαν;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Μέσα σε αυτή την κατάσταση δεν σταματήσαμε ποτέ να βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους που μας είχαν ανάγκη. Η Petroil Fuels μέχρι σήμερα έχει προχωρήσει στην κλήρωση 3.000 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης καθώς και σε διαγωνισμούς που αφορούν την παροχή Φακέλων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος. Μάλιστα, ο τελευταίος νικητής, προς τιμήν του, αποφάσισε να δωρίσει το πετρέλαιο που κέρδισε στην Κιβωτό του Κόσμου. Αυτό μας έκανε ιδιαίτερα περήφανους και μας για την ποιότητα των ανθρώπων που επιλέγουν τις υπηρεσίες μας!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η πανδημία υπήρξε εμπόδιο για την ανάπτυξη πολλών εταιρειών, ο Όμιλος Petroil κατάφερε να πετύχει ανάπτυξη 15% το 2020. Αυτό μας απέδειξε την εμπιστοσύνη των πελατών μας στην μεγάλη δυναμική του ομίλου μας. Αυτό το διάστημα όχι μόνο μας επέτρεψε να δοκιμαστούμε, αλλά και να επεκταθούμε και σε άλλους τομείς, όπως αυτός την τεχνολογίας. Στόχος μας για το επόμενο διάστημα να συμβάλλουμε στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών που αφορούν την εξυπηρέτηση κτιρίων, εγκαταστάσεων και επιχειρήσεων. Έτσι μέσω την ανάπτυξης εφαρμογών σύντομα θα μπορούμε να μιλάμε για αυτοματοποίηση των διαδικασιών που θα συμβάλλει στην ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Διαβάστηκε 609 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Wednesday, 14 April 2021 09:11
 Δημήτρης Πανταζής

 

τ. Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία. Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα. Τον Ιανουάριο του 2011 ανέλαβε εκδότης στη 'Φωνή της Νέας Σμύρνης', την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964.

Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων. Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο 'Νέα Σμύρνη – Το Χρονικό μιας Πόλης'.

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 στην Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη" όπου και δύο μήνες μετά την έναρξη της πενταετούς θητείας στο Δημοτικό Συμβούλιο αναλαμβάνει επικεφαλής της μετά την παραίτηση του υποψηφίου Δημάρχου και ιδρυτή του συνδυασμού Νίκου Στέφου, δημοσιογράφου και συγγραφέα.

Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης (2014 – 2017) μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθηκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη). Από τον Μάρτιο του 2017 είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίες Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 δημιουργεί μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς την Ομάδα Εθελοντών « Νέα Σμύρνη - Όλοι Μαζί» την οποία έως σήμερα συντονίζει.

Το 2019 γράφει το πρώτο του βιβλίου με τίτλο "Η Απελευθέρωση της Σμύρνης".

Σήμερα (2020) διατελεί μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στην Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης ως Γραμματέας.