Saturday, 05 December 2015 00:00

ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές εξετάσεις στο Σύλλογο Γονέων 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στα μέλη Συλλόγου Γονέων στο 7ό Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης

 

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου το νεοσύστατο Φιλανθρωπικό Σωματείο ''Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη'' πραγματοποίησε την πέμπτη του δράση στις έξι μόλις εβδομάδες ύπαρξης του, αυτή την φορά με μια μαζική κοινωνική προσφορά.


Σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Νοσηλευτικών Ερευνών & Πολιτικής της Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ) και τον Σύλλογο Γονέων του 7ού Δημοτικού, στον χώρο εκδηλώσεων του σχολείου οι νοσηλευτές του Ινστιτούτου παρείχαν ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις για: Καρδιογράφημα, Αρτηριακή Πίεση, Μέτρηση Ζαχάρου Αίματος, Δείκτη Μάζας Σώματος για παχυσαρκία.


Επίσης έγινε από ψυχολόγο διερεύνηση αρνητικών συναισθημάτων για στρες, άγχος και κατάθλιψη. Κάθε εξεταζόμενος έλαβε πλήρη ιατρικό πακέτο με ΟΛΕΣ τις παραπάνω αναφερόμενες εξετάσεις.

Ως διοίκηση του Φιλανθρωπικού Σωματείου ευχαριστούμε θερμά τους νοσηλευτές του ΙΝΕΠΥ που με τον εθελοντισμό τους αφιέρωσαν το Σάββατο τους στην κοινωνική μας αυτή δράση για τον κόσμο της Νέας Σμύρνης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ού Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης που μας διέθεσε τον χώρο, τον Διευθυντή του Σχολείου κύριο Γιώργο Γουρναρόπουλο που θερμά υποδέχθηκε την κίνηση μας αυτή και φυσικά τους γονείς που στήριξαν την όλη δράση αυτή με την προσέλευση και συμμετοχή τους.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:

 

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Πανταζής

 

Ο Γραμματέας Παντελής Βιτωράτος

 

Δηλώσεις εκπροσώπων συνεργαζόμενων φορέων της κοινωνικης δράσης

Το νεοσύστατο Φιλανθρωπικό Σωματείο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, πραγματοποίησε σήμερα, μια ακόμα σημαντική δράση για τους πολίτες του Δήμου Νέας Σμύρνης, με τη συνεργασία του ιατρικού προσωπικού του Ινστιτούτου Νοσηλευτικών Ερευνών (ΙΝΕΠΥ) αλλά και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης,για μια σειρά δωρεάν ιατρικών εξετάσεων.

Το Σωματείο, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να διεισδύσει σε διάφορες κοινωνικές δράσεις και είναι βέβαιο ότι πλέον από τον καινούριο χρόνο, θα δώσει δυναμικό παρών σε στοχευμένες δράσεις οι οποίες θα έχουν ως κύριο σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου, που, στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, έχουν την ανάγκη υποστήριξης από ανθρώπους ικανούς να παράσχουν κάθε κοινωνική βοήθεια.

Παντελής Βιτωράτος,
Πρόεδρος Φιλανθρωπικού Σωματείου

 

Το Ινστιτούτο Νοσηλευτικών Ερευνών και Πολιτικής της Υγείας (ΙΝΕΠΥ) συνεπές στους στόχους του σχετικά με την κοινωνική προσφορά και την ανάδειξη της σπουδαιότητας της Νοσηλευτικής επιστήμης πραγματοποίησε με επιτυχία κοινωνική δράση με δωρεάν παροχή εξετάσεων.


Κατά την διάρκεια της κοινωνικής δράσης είχαν την ευκαιρία να εξετασθούν και να λάβουν ενημέρωση σχετικά με θέματα υγείας δεκάδες συμπολίτες μας.


Η κοινωνική δράση έλαβε χώρα στο 7ό Δημοτικό Νέας Σμύρνης, το οποίο ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία καθώς και το Φιλανθρωπικό σωματείο "Όλοι μαζί για τη Νέα Σμύρνη" για την άψογη συνεργασία στη διοργάνωση της κοινωνικής δράσης.


Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε τον σημαντικό ρόλο των εθελοντών μας νοσηλευτών και ψυχολόγων και της ζωτικής σημασίας χορηγία υπηρεσιών τηλεϊατρικής από την εταιρεία Cardioexpress, διότι είναι οι βασικοί συντελεστές στους οποίους οφείλεται η υλοποίηση όλων των κοινωνικών δράσεων που έχει πραγματοποιήσει ως τώρα το ΙΝΕΠΥ.

 

Κατερίνα Παπαχρήστου
Γενική Διευθύντρια ΙΝΕΠΥ

Διαβάστηκε 3216 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Thursday, 13 September 2018 21:48
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Σμύρνη.

Αρθρογραφεί στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 έως και το 2010 στην εφημερίδα "Τα Επίκαιρα Νέας Σμύρνης". Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει την επανέκδοση στην εφημερίδα "Φωνή της Νέας Σμύρνης" που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964 και διατήρησε έως το 1998. Έκτοτε ως εκδότης διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014. Διετέλεσε μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) και στην Επιτροπή Δημοπράτησης ακινήτων.

Διατελεί μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίες Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (ως Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο έως σήμερα διατελεί Πρόεδρος.