Saturday, 05 December 2015 00:00

ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές εξετάσεις στο Σύλλογο Γονέων 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στα μέλη Συλλόγου Γονέων στο 7ό Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης

 

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου το νεοσύστατο Φιλανθρωπικό Σωματείο ''Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη'' πραγματοποίησε την πέμπτη του δράση στις έξι μόλις εβδομάδες ύπαρξης του, αυτή την φορά με μια μαζική κοινωνική προσφορά.


Σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Νοσηλευτικών Ερευνών & Πολιτικής της Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ) και τον Σύλλογο Γονέων του 7ού Δημοτικού, στον χώρο εκδηλώσεων του σχολείου οι νοσηλευτές του Ινστιτούτου παρείχαν ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις για: Καρδιογράφημα, Αρτηριακή Πίεση, Μέτρηση Ζαχάρου Αίματος, Δείκτη Μάζας Σώματος για παχυσαρκία.


Επίσης έγινε από ψυχολόγο διερεύνηση αρνητικών συναισθημάτων για στρες, άγχος και κατάθλιψη. Κάθε εξεταζόμενος έλαβε πλήρη ιατρικό πακέτο με ΟΛΕΣ τις παραπάνω αναφερόμενες εξετάσεις.

Ως διοίκηση του Φιλανθρωπικού Σωματείου ευχαριστούμε θερμά τους νοσηλευτές του ΙΝΕΠΥ που με τον εθελοντισμό τους αφιέρωσαν το Σάββατο τους στην κοινωνική μας αυτή δράση για τον κόσμο της Νέας Σμύρνης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ού Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης που μας διέθεσε τον χώρο, τον Διευθυντή του Σχολείου κύριο Γιώργο Γουρναρόπουλο που θερμά υποδέχθηκε την κίνηση μας αυτή και φυσικά τους γονείς που στήριξαν την όλη δράση αυτή με την προσέλευση και συμμετοχή τους.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:

 

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Πανταζής

 

Ο Γραμματέας Παντελής Βιτωράτος

 

Δηλώσεις εκπροσώπων συνεργαζόμενων φορέων της κοινωνικης δράσης

Το νεοσύστατο Φιλανθρωπικό Σωματείο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, πραγματοποίησε σήμερα, μια ακόμα σημαντική δράση για τους πολίτες του Δήμου Νέας Σμύρνης, με τη συνεργασία του ιατρικού προσωπικού του Ινστιτούτου Νοσηλευτικών Ερευνών (ΙΝΕΠΥ) αλλά και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης,για μια σειρά δωρεάν ιατρικών εξετάσεων.

Το Σωματείο, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να διεισδύσει σε διάφορες κοινωνικές δράσεις και είναι βέβαιο ότι πλέον από τον καινούριο χρόνο, θα δώσει δυναμικό παρών σε στοχευμένες δράσεις οι οποίες θα έχουν ως κύριο σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου, που, στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, έχουν την ανάγκη υποστήριξης από ανθρώπους ικανούς να παράσχουν κάθε κοινωνική βοήθεια.

Παντελής Βιτωράτος,
Πρόεδρος Φιλανθρωπικού Σωματείου

 

Το Ινστιτούτο Νοσηλευτικών Ερευνών και Πολιτικής της Υγείας (ΙΝΕΠΥ) συνεπές στους στόχους του σχετικά με την κοινωνική προσφορά και την ανάδειξη της σπουδαιότητας της Νοσηλευτικής επιστήμης πραγματοποίησε με επιτυχία κοινωνική δράση με δωρεάν παροχή εξετάσεων.


Κατά την διάρκεια της κοινωνικής δράσης είχαν την ευκαιρία να εξετασθούν και να λάβουν ενημέρωση σχετικά με θέματα υγείας δεκάδες συμπολίτες μας.


Η κοινωνική δράση έλαβε χώρα στο 7ό Δημοτικό Νέας Σμύρνης, το οποίο ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία καθώς και το Φιλανθρωπικό σωματείο "Όλοι μαζί για τη Νέα Σμύρνη" για την άψογη συνεργασία στη διοργάνωση της κοινωνικής δράσης.


Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε τον σημαντικό ρόλο των εθελοντών μας νοσηλευτών και ψυχολόγων και της ζωτικής σημασίας χορηγία υπηρεσιών τηλεϊατρικής από την εταιρεία Cardioexpress, διότι είναι οι βασικοί συντελεστές στους οποίους οφείλεται η υλοποίηση όλων των κοινωνικών δράσεων που έχει πραγματοποιήσει ως τώρα το ΙΝΕΠΥ.

 

Κατερίνα Παπαχρήστου
Γενική Διευθύντρια ΙΝΕΠΥ

Διαβάστηκε 2572 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Thursday, 13 September 2018 21:48
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.

Το 2018 ανακοίνωσε την προσχώρηση και υποψηφιότητα του για τις Δημοτικές Εκλογές Μαΐου 2019 στην Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη «Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο».